Divers Atlas

Divers Atlas fejlettebb demokrácia a földkorong (lapos föld) alsó féltekéjén Medina szigetén helyezkedik el. Minden oldalról fekete, leperzselt kőzetek, obszidián sziklák, lávatavak határolják. Területe: 30 360 000km2. Népessége körülbelül 30 millió. Hivatalos nyelve: Ősnyelv. Fővárosa az egész szigeten terül el, neve Medina.

Az ovonok a föld legelső civilizált élőlényei. Időszámításuk a mi időszámításunk előtt 1 milliárd évvel kezdődött. Ők civilizálták az embert, hozták el a tüzet, tanították a gondolkodást. Az emberek istenekként tekintettek rájuk, és számtalan mitológiai történet és csodatett kapcsolódik hozzájuk. Kezdetben együtt éltek az emberekkel ám rájöttek hogy nem rendelkeznek a megfelelő kapacitással a tudásra. Mindig többet akartak, mohóvá, önzővé váltak, ezért az ovonok elhagyták őket. A földkorong alsó féltekén a fekete, leperzselt kőzeten megalkották Medina szigetét. Itt található a majdnem egész szigetet lefedő főváros, Medina. Alakjuk emberszerű, nagyobbak az átlagos embereknél. Tudatuk sokkal fejlettebb az emberénél, távolságtól függetlenül akármelyik ovonnal össze tudnak kapcsolódni. Államformájuk egy fejlettebb demokrácia, aminek lényege a tudatkapcsolódás. Ebben a harmonizált állapotban hoznak meg döntéseket. EreBOSS az első ovon, egyben egy ősi mágus.

Adatok

Fővárosa: MedinaLegnagyobb város: MedinaÁllamforma: Fejlettebb demokráciaVezetők: EreBossBeszélt Nyelvek: ŐsnyelvÁllamalapítás: A mi időszámításunkhoz viszonyítva i. e. 1000000000
Népesség: 30000000 főFőbb etikumok: NincsVallások: Nincs
Terület: 30 360 000km2
Pénznem: Nincs

Nemzeti himnusz

Ezer kín ostroma alattÁtugrottunk rengeteg falat.Költöztünk egy más világra,Ahol a mindenség összes csodájaKörül lengi lényünket s elménket.A sötét mély leple hull ránkA világnak a túl oldalánA jó a rosszban mindig fellelhetőHa érzed a reménysugarat, ki az esőCseppjeiben, az éj sóhajábanSegít minket a harmóniában,Hogy elérjük és eggyé váljunkA természettel és magtaláljukA megszabadító békét,Mit Ember nem téphet szét.

Divers Atlas zászlaja

Divers Atlas címere